УКР РУС

Металіст підтвердив призначення Йовічевіча в Шахтар – харків'яни пояснили, чому відпустили Кучера в СК Дніпро-1

13 липня 2022 Читать на русском

Харківський клуб розкрив мотиви відходу головного тренера до лав конкурента.

Металіст офіційно повідомив, що Олександр Кучер очолить СК Дніпро-1, розкривши деталі відходу свого тренера, який вивів команду в УПЛ.

Металіст оголосив про кадрову революцію – відхід Кучера, новий тренер, доля гравців та робота для Кобіна

"Керівництво ФК Металіст ухвалило це рішення, керуючись довгостроковими інтересами клубу. Дніпро-1 запросив Олександра Кучера через раптовий відхід свого екс-тренера Ігора Йовічевіча до донецького Шахтаря.

Дніпровський клуб був змушений терміново шукати нового тренера, який зміг би якнайшвидше приступити до підготовки команди до дебюту в єврокубках. У цих умовах Дніпро-1 був готовий запропонувати солідну компенсацію за перехід якісного фахівця, яким, безперечно, є Олександр Кучер.

Зважаючи на те, що кошти, отримані від переходу головного тренера, можна спрямувати на розвиток футбольного клубу, Металіст вирішив відпустити Олександра Кучера", – йдеться у заяві на офіційному сайті харків'ян.

Це вперше, коли хтось із клубів офіційно відтвердив призначення Ігора Йовічевіча в Шахтар. "Гірники" оголосили лише проо відхід Роберто Де Дзербі, а про прихід нового тренера офіційної інформації поки не було.

"Прокидаюся і думаю: "Як добре, що я живий": служить у Нацгвардії, грав за Металіст, капітанив в УПЛ, має 3 вищі освіти