УКР РУС

Металіст офіційно визначився з місцем проведення домашніх матчів УПЛ – посприяв новий директор

9 серпня 2022 Читать на русском

Харків'яни обрали домашнім стадіоном на сезон 2022/23 ужгородський Авангард.

Нещодавно харків'яни вперше з початку повномасштабної війни повернулися до України. У Туреччині команда перебувала 169 днів. Металіст вже розпочав тренування у Закарпатській області та зіграв товариський матч проти Кривбаса.

Динамо, Шахтар та Зоря визначились, де проводитимуть домашні матчі в УПЛ, – журналіст

У понеділок, 8 серпня, представники Металіста зустрілися з керівництвом Закарпатської ОВА. Наслідком перемовин стало укладення домовленості про співпрацю, повідомляє офіційний сайт "жовто-синіх".

Відповідно, впродовж сезону 2022/23 Металіст тренуватиметься на Закарпатті. Домашні матчі харків'яни, які через бойові дії не можуть грати в рідному місті, проводитимуть на ужгородському Авангарді.

"Нам дуже приємно, що з перших хвилин перебування в Ужгороді ми відчули до себе щиру увагу та доброзичливість. Нам надали чудові умови для проживання, відмінне тренувальне поле та підготували стадіон до матчів УПЛ. Ми щиро вдячні Закарпатській ОВА за плідну співпрацю", – сказав під час зустрічі Василь Кобін.

Як відомо, новопризначений спортивний директор Металіста є уродженцем Закарпаття і працював у місцевому Минаї, тому домовитися про базування саме в цьому регіоні для "жовто-синіх" не склало великої проблеми.

"До гри з Динамо суддя казав: "Не дай Боже когось травмуєте": бомбардир Прикарпаття – про росіян і справжніх західняків