УКР РУС

Металіст на виїзді оформив камбек з Кременем – команда Ярославського покинула зону вильотуbomb

26 квітня 17:08 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У матчі 6-го туру другого етапу другого за силою дивізіону Кремінь поступився Металісту (1:2). Читайте звіт про гру на "Футбол 25".

Україна, Перша ліга, другий етап, 6-й тур

Група вибування

Металіст – Кремінь – 2:1

Голи: Рязанцев, 73, Кайдалов, 86 – Куць, 19

Шахтар давав понад мільйон за капітана України U-17, але марно – юнака, якого забракував МЮ, просувають у дві топ-ліги

У п'ятницю 6-й тур другого етапу Групи вибування відкривав поєдинок між Металістом та Кременем. Гра проходила в Ужгороді на стадіоні Авангард. Підопічні Ігоря Климовського не знали смаку перемог вже 8 матчів поспіль, тож сподівались перервати сумну статистику.

Ще до середини тайму Кремінь вийшов вперед: після навісу зі штрафного з правого флангу Куць, практично впавши на коліна, головою замкнув сферу у сітку на дальній стійці. Харків'яни не могли відігратись аж до 73-ї хвилини, аж поки Рязанцев метрів з 30-ти не розрядив свою гармату під поперечину.

На куражі команда Андрія Аніщенка побігла виривати перемогу і досягла свого – за 4 хвилини до завершення гри Кайдалов дебютним голом на професіональному рівні зробив рахунок 2:1. Дитячої помилки припустився кіпер Кременя Арсеній Коркодим, який, здавалось, контролював політ м'яча, але в останній момент виконав дивний пірует.

Перемога принесла Металісту 25 очок і підняла з зони вильоту одразу на четверту сходинку своєї групи. Кремінь з 17-ма пунктами залишається безнадійно останнім.

"Перемогу над Шахтарем святкували дуже гучно": автор шалених голів в УПЛ – про Раванеллі у Києві і казку у Волочиську