УКР РУС

"Металіст" - "Зоря" - 3:2. ВІДЕО

16 липня 2011 Читать на русском

Двох голів "Зорі" виявилося недостатньо, щоб перемогти "Металіст".

"Металіст" - "Зоря" - 3:2.

Голи: Едмар 3, Мадоу 34, Марко Девіч 49, Ліпартія 57, Шав'єр 63.

Наша текстова онлайн трансляція.

З перших хвилин матчу "Металіст" нав'язав супернику шалений темп ігри. Швидкі атаки підопічних Мирона Маркевича завершилися тим, що вже на третій хвилині матчу після подачі Шав'єра з кутового, Едмар забиває перший гол у зустрічі. На цьому атаки харківської команди не завершилися, але згодом тиск на ворота Шуховцева значно послабився.

У другій половині першого тайму ініціатива у зустрічі потрохи перейшла до гостей. "Зоря" демонструвала хороший атакувальний футбол. На 39 хвилині луганчани здобули право пробити пенальті, яке реалізував Мадоу.

Мабуть, у перерві Мирон Маркевич знайшов відповідні слова для своїх підопічних, оскільки після перериву "Металіст" побіг забивати усіма силами. Результат не заставив себе довго чекати, і на 39 хвилині Девіч знову виводить свій клуб уперед.

Впродовж усього тайму контроль над грою перебирара на себе то одна, то друга команда. На 57 хвилині Ліпартія повертає інтригу у зустрічі 2:2. І знову прийшлося розпочинати усе спочатку.

Були такі моменти, що перемога "Зорі" здавалася неминучою, але атака "Металіста" на 63 хвилині поставила хрест над усіма сподівання луганської команди, Шав'єр розстріляв ворота Шуховцева після передачі Девіча і встановив остаточний результат у цій зустрічі.

3:2 і підопічні Маркевича здобувають першу перемогу у новому чемпіонаті, а Чанцев може залишитися задоволеним грою своєї команди.