УКР РУС

"Металіст" - "Металург" З. Анонс

3 квітня 2011

Чи знайдеться багато тих, які поставлять сьогодні на "Металург"?

23 тур. 03.04.2010. 19:30. Харків. ОСК "Металіст". Пряма телетрансляція на телеканалі "2+2". Текстова трансляція на нашому сайті.

Раніше протистояння цих суперників носило принциповий характер. Його називали своєрідним дербі між "металістами" та "металургами". Однак, один з клубів стабільно закріпився серед грандів вітчизняного футболу, а інший здеградував до рівня абсолютного аутсайдера Прем'єр-ліги. Нинішній поєдинок, проте, цілком повинен стати таким собі "чистильним" в плані репутації. Нагадаємо, що навесні команда Маркевича не змогла виграти в жодному з матчів. Так що гру проти запоріжців очікують в Харкові всі з нетерпінням.

А що "Металург"? Матч проти "Таврії" вкотре в сезоні назвали для "козаків" останнім шансом на порятунок. "Таврія" всіляко намагалась допомогти "Металургу" здобути перемогу і ухилялась від боротьби. Зрештою, "металурги" таки "запхали" два м'ячі у ворота гостей, але коли вболівальники вже готувались радіти третій перемозі в чемпіонаті, трапилось те, чого не зрозумів ніхто, навіть футболісти із Сімферополя. В додатковий час, на рівному місці, Запоріжжя пропустило два голи і втратило перемогу. Після цього всі остаточно "спустили" "Металург" в перший дивізіон. Адже стало очевидним, що команда сама вбиває себе, позбавляючись будь-яких шансів на те, щоб схопитись за рятівну соломинку.

Тим часом, в самому Запоріжжі ходять чутки про те що Дворецький (власник команди) продав власну бізнес-імперію і тепер позбувається клубу. А нові його власники не мають жодного інтересу до футболу. Ці чутки дуже подібні на правду, зважаючи на те, як грає команда в теперішньому сезоні і яку політику веде клуб.

У світлі поразки "Дніпра" в Донецьку, "Металіст" має реальний шанс відірватись в боротьбі за бронзові медалі. Хоча, складно уявити, наскільки нефартовими сьогодні мають бути харків'яни, щоб не обіграти "Металург".

Травмовані: Бланко, Вільяра ("Металіст")
Дискваліфікований: Обрадовіч ("Металіст")

Всього історія протистояння нараховує 27 матчів (+13 =7 -7; у голах − 34:25). З них на полі "Металіста" - тринадцять (+7 =4 -2; у голах − 18:13)

Наш прогноз: 4:0

Найпопулярніший прогноз: 2:0