УКР РУС

"Металіст" - "Металург" З - 3:0. ВІДЕО

3 квітня 2011

Харківська команда здобула цілком очікувану і прогнозовану перемогу над аутсайдером.

"Металіст" - "Металург" З - 3:0 (0:0)

Голи: Тайсон 48, 54, Шелаєв 90+2.

Гра "Металіста" в першому таймі на тлі команди, яка фактично попрощалась з елітним дивізіоном, зовсім нічим особливим не вирізнялась. Згадати якісь небезпечні удари, що вже казати про моменти, які виникали у першій половині, майже неможливо. Варто хіба відзначити активну гру Тайсона, який найбільше був помітний з-поміж всіх футболістів на полі.

Його ж активність була винагороджена вже в другому таймі, на самісінькому старті якого Тайсон оформив дубль. Спершу форвард переграв один в один Безотосного, а згодом замкнув простріл Девіча.

Забивши два голи, "Металіст" цілком заспокоївся. Хоча жирну крапку все ж було поставлено в матчі - це Шелаєв потужним ударом в нижній кут метрів з 25-ти струсонув сітку воріт Металурга - 3:0! 

Три пункти дали можливість "Металісту" відірватись на безпечну відстань від переслідувачів за "бронзою" - "Дніпра" і "Карпат", і в той же час зберігати п'ятиочкове відставання від "Динамо", яке йде другим. А "Металург" може починати награвати команду, якою виступатиме в першій лізі.