УКР РУС

"Металіст" - "Арсенал" - 2:1. ВІДЕО

16 квітня 2011

"Дубль" Олійника приносить "Металісту" перемогу у протистоянні з "Арсеналом".

Ініціатива "Металіста" в першому таймі втілилася у два голи Дениса Олійника. Спочатку харківський нападник опинився у потрібному місці у потрібний час після того, як м'яч зрикошетив від спини захисника "Арсенала" і сходу пробив у кут воріт. А згодом класний прохід вдався Тайсону: бразилець з гострого кута пробив, а Погорілий відбив просто на Олійника, який забивав вже у порожні ворота.

На 57-й Олійник зобов'язаний був оформлювати хет-трик, проте запоров вихід віч-на-віч з Погорілим, який йому організував Хав'єр. Покарання за таке транжирство відбулося практично миттєво: Йонуц Мазілу прийняв м'яч на груди на лінії штрафного, і не давши тому опуститися на землю точно пробив у кут воріт Дишленковіча - 2:1 і інтрига відновилася. Проте "каноніри", незважаючи на те, що до кінця матчу залишалося ще півгодини, так і не спромоглися створити бодай одного гольового моменту. Натомість могли забивати харків'яни. Особливо хороший шанс був в Едмара, але його удар потягнув Погорілий.

Завдяки цій перемозі харків'яни принаймні на добу вийшли на друге місце у турнірній таблиці. Щоправда, завтра свій матч зіграє "Динамо", яке у разі непрограшу вдома від "Зорі" знову повернеться на друге місце.