УКР РУС

Мессі змусили виправдовуватися за отриману травму – він пропустив товариський матч

6 лютого 21:44 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Нападник Ліонель Мессі був змушений пояснювати гонконгським уболівальникам, чому не зіграв у складі Інтера Маямі проти збірної з місцевої ліги.

У неділю, 4 лютого, Інтер обіграв збірну чемпіонату Гонконгу з рахунком 4:1 на очах у майже 40 тисяч уболівальників. Однак капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі залишився на лавці запасних через проблеми з підколінним сухожиллям. У другому таймі цієї зустрічі на стадіоні пролунав свист і скандування "Ми хочемо Мессі" та "Поверніть гроші". Уболівальники заплатили за квитки понад 1000 гонконгських доларів (118 євро).

Кривцов зламався і дав сяяти конкуренту, Мессі та Суарес не потрібні – Інтер Маямі "відмивав" 0:6 від Аль-Насра

Уряд Гонконгу заявив, що з Інтером було укладено контракт, згідно з яким Лео мав зіграти щонайменше 45 хвилин. "Я завжди хочу грати, особливо в тих іграх, коли ми кудись подорожуємо – люди хочуть дивитися на нас. На жаль, подібне трапляється у футболі. Це може трапитися в будь-якому матчі. Сподіваюся, ми зможемо повернутися в Гонконг і зіграти там ще одну гру", – зазначив Мессі.

У середу, 7 лютого, Інтеру належить зіграти в Токіо товариський матч проти чемпіона Японії Віссел Кобе. "Не знаю, чи зможу я вийти на поле цього разу, але я почуваюся набагато краще і дуже хочу зіграти", – цитує Мессі ВВС.

"Іноземці не розуміють, як можна голими руками зупиняти танк": голкіпер з Гонконгу разом із Зозулею жертвує для України