УКР РУС

Мессі забив двічі у благодійному матчі

13 червня 2011

Вчора на стадіоні "Ньюеллс Олд Бойз" в Росаріо Ліонель Мессі взяв участь у благодійному матчі, організованому фондом Хав'єра Дзанетті і Максі Родрігеса.

Незважаючи на те, що зараз Мессі знаходиться в розташуванні збірної і готується до Кубку Америки, він із задоволенням погодився взяти участь у цьому заході, тим більше, що воно проходить в його рідному місті і на стадіоні, де він колись починав свою футбольну кар'єру.

Крім самого Мессі в матчі, який носив назву "Солідарність без кордонів" взяли участь ще кілька його товаришів зі "альбіселеста”. Команди називалися "Друзі Пупі" і "Друзі Максі”.

За команду "Друзі Пупі" капітаном якої був сам Дзанетті, грали Ліонель Мессі, Серхіо Гойкочеа, Мартін Демікеліс, Джонас Гутьєррес, Есекієль Лавессі і Сантьяго Соларі. Капітаном суперників був Максі Родрігес, в команді якого грали Себастьян Ператта, Ліонель Скалон, Леонардо Понсіо, Емільяно Інсуа, Евер Банега і Фернандо Гаго. Мессі двічі засмутив воротаря "Ньюеллс" Себастьяна Ператту, перший гол забивши з пенальті.

Минулого разу такий захід проводився в 2009 році і зібрав близько 35 000 глядачів. У цьому ж році матч відвідало близько 30000 чоловік. Частина коштів, отриманих від проведення цього матчу, буде передана до фонду “Hogar Raquel Butazzoni”.