УКР РУС

Мессі травмувався, Неймар забив. "Бетіс" - "Барселона" - 1:4. ВІДЕО

10 листопада 2013 Читать на русском

"Барса" скористалася нічиєю "Атлетіка" з "Вільяреалом" та відірвалася від мадридців у турнірній таблиці.

"Бетіс" попри свій статус аутсайдера не тільки матчу, а на даний момент усього чемпіонату, розпочав більш, ніж жваво. Вальдесу в самому дебюті двічі довелося демонструвати дива реакції, спочатку парирувавши удар Моліни, а в наступній атаці - Каро.

На 22 хвилині у "Барса" виникли проблеми - ушкодження отримав Лео Мессі, через що змушений був покинути поле. На полі замість аргентинця з'явився Іньєста.

З 36 по 37 хвилини настав час каталонців. Протягом двох хвилин "Барса" зуміла забити аж двічі. Спочатку Неймар замкнув простріл у практично пусті ворота, а вже за мить Педро зробив рахунок комфортним. 

В середині другого тайму Неймар двічі в одній атаці міг робити дубль, але двічі фантастично зіграв Сара, парирувавши перший удар бразильця, а потім ще й добивання.

Що не вдалося Неймару вийшло у Фабрегаса. "Барса" провела свою класичну атаку, розігравши її в один дотик. Іньєста розрізав захист і видав ідеальний пас на Монтойю, той далі на Сеска і хавбек розстріляв ворота "Бетіса" - 0:3.

Наприкінці зустрічі глядачі побачили ще два м'ячі. Спершу Фабрегас оформив дубль, а на останніх секундах Моліна з пенальті забив гол престижу.

"Бетіс" - "Барселона" - 1:4

Голи: Моліна, 90+2 (пен.) - Неймар, 36, Педро, 37, Фабрегас, 64, 79