УКР РУС

Мессі подбав про важку перемогу. "Барселона" - "Вільяреал" - 3:2. ВІДЕО

2 лютого 2015 Читать на русском

У матчі 21 туру Прімери підопічні Луїса Енріке у дуже важкій боротьбі здобули три очка і наблизились до "королівського клубу" у турнірній таблиці.

"Барселона" - "Вільяреал"- 3:2

Голи: Черишев, 30, В'єтто, 51 - Неймар, 45, Рафінья, 53, Мессі, 55

Господарі з перших хвилин створили декілька гострих моментів, проте надмірна квапливість не призвела до голів. Після п'яти хвилин гри відповідати почали і "підводники". 

На 12 хвилині Мессі у центрі поля перехопив м'яч і одразу віддав на край Дані Алвесу, який також не гаючи часу віддав його у центр перед карним гостей, звідки Луїс Суарес завдав прицільного удару. Воротар зіграв прекрасно і відбив м'яч на кутовий. Після цього моменту "блаугранас" знову завелися, створивши декілька хороших моментів. Найкращий момент мав Суарес на 21 хвилині, який практично виконував удар з одинадцятиметрової позначки, проте не влучив у ворота. 

Не забиваєш ти - заб'ють тобі. Це правило підтвердив Денис Черишев, який вдало підставив ногу і дезорієнтував Браво у воротах.

Після гола господарі не змогли створити щось ґрунтовне, за винятком комбінації на 42 хвилині, яку не вдалось завершити Мессі. Миттєва контратака "жовтих" завершилась ударом по воротах. 

Все ж господарі пішли у роздягальню з надією на підсумковий успіх. Прохід Мессі зліва завершився пасом на Рафінью, який обвідним ударом намагався забити у ворота Асенхо. Воротар парирував удар, проте м'яч отримав Неймар, який й пробив практично у порожні ворота. 

На початку другого тайму глядачі побачили неймовірний сценарій. Спочатку після помилки Піке Джованні пройшов лівим флангом і віддав м'яч на В'єтто, який вивів гостей вперед. Проте вже через хвилину удар Мессі головою у порожні ворота заблокували захисники, а на добиванні вдало зіграв Рафінья - 2:2. Минула хвилина і вже Мессі, отримавши складний пас від Суареса, класно закрутив у верхній кут.

На 65 хвилині гості забили гол, проте арбітр зафіксував офсайд. За мить "Барса" в контратаці створила два моменти в одному - Неймар та Суарес почергово не скористались шансами.

До кінця зустрічі команди грали без особливих застережень, проте явних моментів для взяття воріт не було.