УКР РУС

"Мессі хотів мене вдарити": тренер суперника розповів подробиці нападу Лео і Ко – відео доказів немаfire

6 квітня 11:38 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Ніко Санчес, асистент головного тренера Монтеррея, розкрив подробиці нещодавнього конфлікту з Ліонелем Мессі та іншими зірками Інтера Маямі.

"Мессі хотів мене вдарити. Я не думаю, що він хотів битися, він був за сантиметр від мене, приставив кулак до мого обличчя, дивився на мою реакцію, але не бив мене. Коли матч закінчився, я повертався до роздягальні, і пішов попросити Мессі сфотографуватися. У цей момент охоронець зупинив мене, але Мессі був дуже розлючений, він нестримно скаржився арбітрам, він говорив їм все, що думав...

Мессі та Суарес вибухнули після програного матчу – зірки Інтер Маямі влаштували розбірки з арбітром

Тата Мартіно (наставник Інтер Маямі – прим.) також скаржився, як навіжений, обидва були не в своєму розумі. Я розвернувся і сказав комісару КОНКАКАФ: "Якщо ми це зробимо, вони нас всіх втопчуть у лайно". У цей момент диявол вселився в Мессі, і він пішов проти мене, сказавши: "За кого ти себе маєш?".

Тоді він підніс кулак до мого обличчя, Тата Мартіно теж мені щось наговорив, бідолашний... Відео з камер спостереження, напевно, вже видалили, тому що вони виглядають дуже погано", – наводить слова Ніко Санчеса Analistas з посиланням на Fox Sports.

Інтер Маямі без Мессі та Кривцова зазнав поразки в 1/4 Кубка чемпіонів і продовжив безвиграшну серію