УКР РУС

Мелікян: Фраза "Україна стала другою батьківщиною" для мене не чергова

28 вересня 2017 Читать на русском

Колишній тренер Сталі Егіше Мелікян розповів, чому вирішив піти з команди і чи має бажання ще попрацювати в Україні.

"Обдумував не один-два дня – і прийшов до висновку не продовжувати. Просто є речі, які залишу без коментарів. Вирішую сам, тут футболісти безсилі. Я їх всіх люблю. Вони справжні чоловіки, це в першу чергу важливо, за це їм вдячний. Ми сім'я. Нам один від одного не було чого приховувати, і кожен знає – спочатку аналізую свої ходи, в тому числі – помилки.

Я залишив команду, коли стало видно позитив? Ось якраз коли треба вилазити з ями, дуже хотів все-таки витягнути хлопців на берег, щоб подати заяву з чистою совістю. Гравці старалися, розуміючи, що це мені потрібно навіть більше. І вони зробили скромний, але цілком гідний результат тут і зараз. І я переконався, що, приймаючи виклик перейти до головної команди, опирався на правильних у всіх сенсах людей.

Чи хотів би ще тренувати в Україні? Скажу прямо – так, і сподіваюся, що мої рідні мене підтримають. По-моєму за свідомі роки я тут довше, ніж в рідному Єревані, так що фраза "Україна стала другою батьківщиною" – не чергова", – сказав Мелікян в інтерв'ю Спорт-Експрес в Україні.

Мелікян: Нема поняття "хороший тренер", якщо він не добивається результату

Нагадаємо, що Мелікян подав у відставку після матчу з Олімпіком (1:1). На даний момент Сталь зі сімома очками посідає десяту сходинку в турнірній таблиці УПЛ.