УКР РУС

MEGOGO і телеканали "Футбол" претендують на трансляцію матчів УПЛ – ціна питання складає мільйони доларів

22 грудня 2021 Читать на русском

В тендері на показ матчів чемпіонату України зійдуться два медіамонстри.

"Контракт телеканалів "Футбол" на трансляцію матчів УПЛ завершується влітку. Андрій Павелко увімкнувся з ідеєю, щоб при ньому був створений єдиний телепул. У регламент з атестації навіть внесений пункт, що клуби погоджуються передати медіаправа Прем'єр-лізі.

УПЛ затвердила дати та час початку матчів 19-го та 20-го турів

Друге: Павелко підключає до цієї історії компанію, яка сертифікована УЄФА. Тобто, якщо будуть у клубів якісь претензії до цього і вони вирішать судитися, то будуть змушені це робити з УЄФА.

Хто буде у новому тендері? Станом на зараз "1+1" дали задню і не планують боротися за єдиний тепепул. Будуть канали "Футбол" і MEGOGO. У кулуарах кажуть, що MEGOGO – беззаперечний фаворит майбутнього тендеру. Але не все так просто. "Футболи" боротимуться до останнього, адже це їхній останній шанс. MEGOGO потрібно буде перебити неринкову пропозицію каналів "Футбол" – зараз це 5-6 мільйонів доларів, плюс ще пару мільйонів йде на продакшн. Зробити це буде непросто, адже на MEGOGO рахують гроші", – повідомили у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, у поточному сезоні телеканали "Футбол 1/2/3" транслюють домашні матчі 13 клубів Прем'єр-ліги. Медіахолдинг "1+1" – домашні матчі Динамо, Зорі та СК Дніпро-1.

Золотий темп Динамо, старі проблеми Шахтаря, невдале розширення і діаманти в провінції – підсумки першої частини УПЛ