УКР РУС

Мегаконтракт для Беллінгема – Борусія Д намагається за шалені гроші втримати свою зірку

28 березня 2023 Читать на русском

Дортмундська Борусія робить все можливе, щоб не дати грандам поцупити свого гравця.

Півзахисник Джуд Беллінгем ласий шматочок для багатьох європейських топ-клубів. Його ім'я пов'язували з Ліверпулем, Манчестер Сіті та Реалом, які готують неймовірні суми, щоб переманити юну зірку.

Реал вербує юну зірку Бундесліги через батька – таємна зустріч у Лондоні

Борусія Д, очевидно, прагне переконати англійця залишитися у команді. Німецький клуб готує для гравця нову угоду. По-перше, дортмундці запропонують Беллінгему підвищення зарплатні до 15 мільйонів євро. Як повідомляє Sportbuzzer, наразі півзахисник отримує близько 6 млн. По-друге, Борусія хотіла б включити чітку клаусулу в угоду, яка становитиме 150 мільйонів євро. В поточному контракті гравця немає пункту про відступні. Також німецький клуб планує продовжити Беллінгема до 2026 року.

Англійський півзахисник в цьому сезоні провів в Бундеслізі 24 матчі. В його активі чотири голи та чотири результативні передачі. Зазначимо, що контракт Беллінгема з дортмундським клубом розрахований до літа 2025 року.

Англія спокійно обіграла Україну – шалені експерименти Ротаня, легкі пропущені голи, безнадійний старт відбору Євро-2024