УКР РУС

Мазяр: Я не провів жодного робочого дня в Акжайику, а мене судять

25 грудня 2017 Читать на русском

Новоспечений тренер казахского Акжайика Володимир Мазяр розповів про деталі свого призначення.

"Казахстан – це новий виклик, випробування і досвід в тренерській кар'єрі. У цій країні стрімко розвивається футбол. Казахстан давно імпонує мені. Тут грав мій знайомий Анатолій Тимощук. Стежив тоді за виступами Кайрата. Цього року стежив за Астаною – за її проривом в Лізі Європи. І мені, як тренеру, хотілося протистояти команді, яка вийшла з групи єврокубка. Я готовий до цього.

Максимов офіційно очолив Кешлу

Я не провів жодного робочого дня в Акжайику, а мене судять. І так погано... час розсудить і дасть оцінку моїй роботі. Хочу відповісти словами Моурінью: "Якщо ви подобаєтеся людям, то ви хороший. Якщо вас ненавидять – ви найкращий".

Гравці, про яких писали в ЗМІ, – це неправдива інформація. Наприклад, Максим Каленчук підписав контракт з Вересом, – а його сватали в Уральськ. Легіонери в команді будуть якісними, а не з другої ліги. Вони повинні бути з найсильніших дивізіонів країн, що входять в УЄФА. Це моя вимога. Тоді це будуть сильні футболісти. Проблемні позиції – нехай це буде нашим секретом. Ми в цьому розібралися і вибрали стратегію розвитку команди. Будемо працювати!", – розповів Мазяр в інтерв'ю sports.kz.

Призетко може очолити Полісся