УКР РУС

Майже грюкнули дверима. "Металург" (З) - "Шахтар" - 3:3. ВІДЕО

19 травня 2013 Читать на русском

Здавалося б, у протистоянні команд з різних полюсів турнірної таблиці переможець відомий заздалегідь.

“Шахтар” і справді був фаворитом цього протистояння, але уся команда гостей десь подумки шукала пасом Генріха Мхітаряна, якому не вистачало (та й не вистачає) двох голів для повторення рекорду Старухіна (26 голів за “Шахтар” в одному сезоні).

Але з іншого боку Луческу захотів поберегти основних гравців перед фіналом Кубка України, який відбудеться у середу. До того ж “Металург” грав вдома...

Та вже з перших хвилин гри стало зрозуміло, що господарі програвати не збираються. І хоча “Шахтар” більше володів м'ячем, контратаки Мораєса та компанії були дуже небезпечними. Про Мораєса згадали не випадково, адже він був найактивнішим в атаці своєї команди і створив чимало проблем захисникам. Та перший гол відбувся без його участі - Йокіч з другої спроби переграв П'ятова. Та паритет було відновлено ще до перерви і посприяв цьому точний удар Ісмаїлі під дальню стійку.

Здавалося, що в другому таймі “Шахтар” дотисне суперника, але на 69-й хвилині гості “горіли” вже 3:1. Спочатку Жуніор забив сам, а потім допоміг відзначитися Пісоцькому. Та чемпіон на те і є чемпіоном, аби грати до останніх секунд. На 75-й хвилині рахунок було скорочено до мінімуму, а на другій компенсованій Тайсон забив останній гол у грі.

3:3 - і нехай “Металург” і втратив перемогу, але команда, яка покидає УПЛ, все одно заслуговує на оплески за те, що зуміла дати справжній бій чемпіону.

А детальніше про усі перипетії гри дізнайтеся з нашої онлайн-трансляції “Металург” (З) - “Шахтар”.

 

“Металург” (З) - “Шахтар” - 3:3 (1:1)

Голи: Йокіч, 14, Жуніор, 62, Пісоцький, 69 - Ісмаїлі, 34, Едуардо, 75, Тайсон, 90+2

(СКЛАДИ)