УКР РУС

Майкон: Бути капітаном збірної Бразилії дійсно круто

11 лютого 2020 Читать на русском

Півзахисник донецького Шахтаря Майкон поділився враженнями від участі у передолімпійському турнірі зі збірною Бразилії U-23.

"Дуже складний турнір, в якому потрібно було зайняти перше або друге місце, щоб кваліфікуватися на Олімпіаду. І нам вдалося це зробити після важкого старту у фінальній четвірці. Ми показали велику єдність, знали, як працювати з тією самовіддачею, якої вимагав турнір. Бути капітаном дійсно круто. Але це не змінило моєї поведінки: капітан я чи ні, граю чи ні – з усіх сил стараюсь для своєї команди.

Палкін – про відсутність Майкона і Додо на зборах Шахтаря: Вони будуть навіть більше підготовлені, ніж інші гравці

Наша команда дуже сильна і з чудовими футболістами, які грають як в великих європейських, так і в великих бразильських клубах. Я вважаю, що у тренера буде складний вибір, оскільки у нас багато кваліфікованих виконавців, але кожен може провести хороший турнір за збірну. Нам під силу принести Бразилії золото.

У Шахтар повертаюсь повністю здоровим. Відчуваю себе добре і готовий допомогти в досягненні всіх наших цілей у другій частині сезону", – цитує Майкона офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, збірна Бразилії, завдяки впевненій перемозі над Аргентиною (3:0), зуміла кваліфікувалась на Олімпійські ігри 2020 року, що відбудуться в Токіо.

Динамо виглядає цікавіше, або Чому академія Шахтаря – неефективна