УКР РУС

Марсель – Атлетіко: передматчева прес-конференція Дієго Сімеоне

15 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Атлетіко дієго Сімеоне поділився очікуваннями від фіналу Ліги Європи проти Марселя. Матч відбудеться 16 травня.

"Впродовж двох місяців до мого приходу клуб переживав непростий період, після чого ми взялися за велику перебудову. Для хлопців це був величезний крок вперед, і зараз він буде таким знову. Ліга Європи – це Ліга Європи, а Ліга чемпіонів – це Ліга чемпіонів. Перемога в турнірі – це перемога в турнірі. Наш успіх в 2012 році був дуже важливий, ми зробили крок вперед і стали впевненими в собі. Це була відправна точка.

Мені доведеться прийняти важкі рішення щодо складу. Кого випустити на поле, а кого залишити в запасі. Коке став ключовим гравцем Атлетіко та збірної Іспанії. Ми знаємо, наскільки він талановитий, як він бачить поле. У плані читання гри він один з найкращих у світі, і він для нас дуже важливий.

Марсель – небезпечна команда, особливо в атаці. Вони грають глибоко, прямолінійно і мають у своєму розпорядженні молодих півзахисників, що забезпечує команді рух. Пайє – чудовий футболіст. У нього світла голова і швидкі ноги, які за нею встигають.

Це просто футбольний матч. Щоб перемогти, треба грати добре. І якщо ми будемо показувати свій футбол, то перемога стане набагато ближчою. Необхідно розуміти, що слід робити на полі. Ми розуміємо, що в цьому матчі зобов'язані вигравати.

Наші команди багато в чому схожі. У кожного свої сильні сторони, так що матч буде важким. Досвід може нам допомогти, але занадто великого значення у нього не буде. Ми теж будемо під тиском. Потрібно взяти гру в свої руки і доставляти неприємності супернику всюди, де зможемо", – цитує Сімеоне офіційний сайт УЄФА.

Матч Марсель – Атлетіко відбудеться 16 травня на Стад де Жерлан у Ліоні. Гра розпочнеться о 21:45. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Нагадаємо, що у півфіналі Ліги Європи Марсель пройшов Зальцбург. Перший матч завершився перемогою французької команди із рахунком 2:0, а в Австрії гра завершилась суддівським скандалом за участю російської бригади арбітрів. У свою чергу, Атлетіко в півфіналі пройшов Арсенал, зігравши в Лондоні внічию 1:1 та здобувши над командою Венгера домашню перемогу з рахунком 1:0.