УКР РУС

Марлос: Шевченко-футболіст був моїм кумиром

9 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник донецького Шахтаря і збірної України Марлос поділився своїми враженнями від матчу 1-го туру Ліги націй проти Чехії.

"Я вважаю, що з кожним матчем все більше розумію вимоги тренерів і знаходжу спільну мову з партнерами, хоча це було нескладно з самого початку.

Марлос – геній, а Пятов не мав пропускати: короткий статистичний аналіз матчу Чехія – Україна

Мені було легко адаптуватися в збірній, тому проти Чехії і вдалося зіграти так, як я зазвичай граю в Шахтарі. Думаю, гра проти словаків буде схожою. Ми повинні продовжувати діяти в тому ж руслі, і тоді неодмінно переможемо.

У Фонсеки така тактика, яку я ніколи раніше не бачив ні в одного фахівця, а стиль гри Шевченко нагадує такий футбол. У наставника збірної є особливе футбольне чуття, він робить хорошу роботу. Мені комфортно знаходиться в його команді. Раніше він був моїм кумиром, як футболіст, а тепер у нього великі успіхи в якості тренера", – цитує Марлоса Zbirna.com.

Нагадаємо, Україна дебютувала у Лізі націй виїзною перемогою над Чехією. Наступний матч підопічні Андрія Шевченка проведуть у Львові, 9 вересня, проти збірної Словаччини. Початок о 16:00. Текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Офіційна заявка збірної України на матч проти Словаччини – ще один потенційний новачок у складі