УКР РУС

Маркевич заступився за свого сина після звільнення з Агробізнесу та звинуватив у всьому президента клубу

10 жовтня 2019 Читать на русском

Мирон Маркевич прокоментував звільнення свого сина Остапа з посади головного тренера Агробізнесу.

"Вчинив він правильно, захистив футболістів. Провів хорошу роботу. Ті, хто розуміє футбол, бачать, що команда стала грати інакше. Їздив на кілька матчів, сам стиль гри сподобався.

Маркевич назвав несподівані причини свого звільнення з Агробізнесу

Єдина його вимога була, щоб президент не вбігав у перерві, після гри в роздягальню. Він повинен, навпаки, футболістів підтримати. Можна по-різному говорити з футболістами, але коли ти їх опускаєш нижче плінтуса при тренері, то кожен тренер, що поважає себе, такого не допустить.

Якщо людина платить гроші і думає, що може говорити будь-що всім подряд – це може його трохи струснути, бо так поводитись не можна. Я б на його місці вчинив би так само", – сказав Маркевич в ефірі радіо Голос Свободи.

Маркевич звинуватив Динамо у неповазі до збірних України

Нагадаємо, напередодні Агробізнес оголосив про припинення співпраці з Остапом Маркевичем. Після 12-ти турів Першої Ліги Агробізнес перебуває на 7-й сходинці з 22-ма очками.

"Батько допомагає – мені реально пощастило із наставником". Остап Маркевич – про роботу у Вільяреалі, порядність Серхіо Наварро і конспекти Мирона Богдановича