УКР РУС

Маркевич виділив двох найкращих агентів України

10 листопада 2020 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Остап Маркевич проаналізував роботу агентів на трансферному ринку нашої держави і назвав двох найкомфортніших для себе фахівців.

"У мене стосунки з усіма агентами нормальні, робочі. І з Вадимом Шаблієм теж. Ніяких пріоритетів немає, хоча з Вадимом у мене хороші стосунки. Я його вважаю одним з найкращих агентів в Україні – він добре, відповідально і швидко працює. Завжди на зв'язку, завжди в потоці.

Маркевич зізнався, чому покинув роботу на митниці заради тренерської діяльності

Також Анатолій Пташник. Це хороший мій товариш, з яким я в хороших відносинах. Але жодних пріоритетів щодо певних футболістів у мене немає. І всі це знають. Якщо є футболіст, який мені подобається, – ми зробимо все для того, щоб він був у мене в команді. І мене взагалі не хвилює, чий він.

Буває і агенти когось пропонують. Ми дивимось. По-різному процес селекції відбувається. Буває, навіть батько мені подзвонить і скаже, що є хороший пацан. Але щоб нав'язувати – всі знають, що я так не працюю. Мені неможливо когось нав'язати", – сказав Маркевич в інтерв'ю виданню Tribuna.com.

Нагадаємо, Маріуполь після 9-ти турів посідає у турнірній таблиці УПЛ 8 сходинку, набравши 12 очок.

Розчарування: чому Шахтар розгромив Динамо, статус Сидорчука треба переглянути, а Класичне справило гнітюче враження