УКР РУС

Маркевич: Тренерському штабу збірної України треба ще працювати і працювати

11 вересня 2018 Читать на русском

Колишній наставник збірної України Мирон Маркевич поділився враженнями від стартових двох матчів "синьо-жовтих" у Лізі націй.

"Взяли максимум очок на старті турніру – це найголовніше. Звісно, гра зі словаками у нашої збірної вийшла не такою яскравою, як в Чехії. І на те є кілька причин.

По-перше, позначилася втома – грали через два дні на третій. По-друге, суперник був сильнішим і досвідченішим. Зі Словаччиною не так просто грати, тому все було очікувано. Хоча вони в принципі нічого не створили біля наших воріт. Так, часом контролювали м'яч, особливо коли їм потрібно було відіграватися, але створили лише один напівмомент. Я не кажу, що ми мали купу моментів, але три очки є три очки.

Шевчук: Хачеріді не потрібен збірній України

Плюс ще порожні трибуни зіграли свою негативну роль. Я знаю, як це. Мені доводилося опинятися в такій ситуації, коли тренував Дніпро. Гра на порожньому стадіоні – це зовсім інше, емоції не ті.

"В обох матчах наша збірна забивала переможні м'ячі наприкінці матчу. А це значить, що Шевченко робив правильні заміни, які освіжали і посилювали гру. Ясно, що тренерському штабу треба ще працювати і працювати, але те, що зроблено крок вперед, – це однозначно. Тому я все-таки дивлюся на цю збірну з оптимізмом і бажаю Андрію Шевченку тільки успіхів. Думаю, що перше місце в групі нам тепер вже ніяк не можна упускати, але подивимося", – цитує Маркевича видання Сегодня.

"Фахівець з "чортів", "баранів" і "безголових": журналіст відповів на резонансне інтерв'ю Селезньова для "Футбол 24"