УКР РУС

Маркевич скептично оцінив перспективи Карпат у сезоні 2019/20

19 липня 2019 Читать на русском

Відомий український фахівець Мирон Маркевич розкритикував трансферну політику Карпат.

"Від Карпат нічого не очікую, оскільки усі молоді та перспективні футболісти пішли з команди. Минулого року розпочинали з Лебеденком, Шведом, Карраскалем.

"Шведа можна замінити, а Федецький заслуговує на подяку", – Чижевський про гравців, які покинули Карпати

Якщо Карпати зможуть зберегти молодих та перспективних гравців, які є в клубі, та придбають ще кількох хороших виконавців, то, можливо, з’явиться і гра, і результат, і вболівальник на трибунах. А поки всіх кого можуть – продають.

Ці легіонери, які беруться фактично нізвідки, не справляють хорошого враження. Хто їх знаходить? В той самий час свої вихованці сидять на лавці, або й не потрапляють в першу команду, або взагалі покидають команду.

Хоча можу виділити Ді Франко, який старається, віддається на полі. Вболівальник це бачить і віддячує підтримкою. Був молодий хороший Карраскаль, та не склалося. От такі легіонери можуть бути потрібними. Та попри все я продовжую ходити на матчі і підтримувати Карпати, адже вони мені зовсім не чужі", – цитує Маркевича galinfo.

За підсумками минулого сезону УПЛ Карпати посіли 10-ту сходинку та врятувались від вильоту, перегравши Волинь у перехідних матчах.

Вони йдуть на прорив: 9 українських талантів, які можуть стати відкриттям нового сезону