УКР РУС

Маркевич про фінал Кубка України: Це був не супервидовищний матч

11 травня 2018 Читать на русском

Голова комітету національних збірних команд ФФУ Мирон Маркевич поділився враженнями від фіналу Кубка України між Динамо і Шахтарем (0:2).

"У Шахтаря не було таких моментів, щоб вони домінували. Так, на певних відрізках вони більше контролювали м’яч. Індивідуальний рівень гравців донецького клубу трішки вище. Тайсон, Марлос, Фред – футболісти високого класу. В першому таймі "гірники" взагалі нічого не створили біля воріт Динамо, хоча й "біло-сині" не дуже добре виглядали в атаці. В центрі поля точилася тактична боротьба.

Динамо – Шахтар – 0:2 – відео голів та огляд матчу

Це був не супервидовищний матч, адже в таких поєдинках, як правило, ніхто не хоче ризикувати. Проте у другому таймі динамівці першими припустилися помилки – відкрили лівий фланг оборони, чим і скористався Шахтар. В тому епізоді помилка була не тільки Піваріча, а й Вербіча. Не можна так провалюватися на фланзі. З такою командою, як Шахтар, такого робити не можна. Не знаю, якою була установка, але мені здалося, що в тому моменті був повний провал.

Маркевич прокоментував конфлікт Гармаша та Степаненка

Помилка Бойка? Такі м’ячі потрібно ловити. Денис припустився дитячої помилки. У Дніпрі він добре грав, але то було три роки назад. За ним такого раніше я не прослідковував. Може позначилися два роки без постійної ігрової практики у Бешикташі. Іншого пояснення у мене немає", – розповів Маркевич для видання footboom.