УКР РУС

Маркевич назвав головну умову повернення у відновлений Металіст

16 квітня 2021 Читать на русском

Голова Комітету збірних команд УАФ Мирон Маркевич не полишає надій повернутись до тренерського ремесла.

"Я радий, що Ярославський активно включився і хоче відродити Металіст. Правдивий Металіст, оскільки для Харкова це дуже важливо. Час покаже, що буде.

Ярославський: Найближчими тижнями Металіст повернеться у Харків і ніколи звідти не піде

Я розумію, що все з нуля буде починатися. Зараз є команда Метал, яка добре виступає у Другій лізі і, напевно, вийде у Першу лігу. Олександр Кучер добре працює, команда демонструє хороший футбол.

Але все реально. Я вже говорив, що хочу повернутися, але потрібно, щоб все було серйозно. Молоді тренери ще можуть працювати, набиваючи собі гулі. А мені, якщо повертатися, то потрібно, щоб не було проколу. Не хочеться на завершення кар'єри зіпсувати собі репутацію. Це дуже важливо", – сказав Маркевич у програмі Денисов TIME.

Нагадаємо, Мирон Маркевич працював у Металісті з 2005 по 2014 роки, з яким здобув срібні нагороди чемпіонату України, 6 разів завойовував бронзу УПЛ та виводив команду до 1/4 фіналу Ліги Європи. Найвищих успіх клуб досягнув за співпраці Євгена Краснікова, Олександра Ярославського та Мирона Маркевича.

"Перемогли Динамо, а враження, що Мундіаль виграли": зіркового пенальтиста 90-х називали Зіданом, а він танцював ламбаду