УКР РУС

Маркевич мав намір покинути Маріуполь

23 лютого 2022 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Остап Маркевич зізнався, що міг покинути азовський клуб ще на початку сезону.

"Заборгованості Маріуполя? Із цим у Маріуполі ніколи проблем не було. У фінансовому плані все дуже солідно та професіонально. Мій контракт з клубом? До літа цього року. Як і було підписано – на рік. Поки що треба зберегти прописку Маріуполя в УПЛ, а там побачимо.

Морозюк відреагувала на перехід свого чоловіка в Чорноморець – відвертість і гумор в одному кадрі

Коли був найближче до відходу з Маріуполя? Була така розмова після гри з Чорноморцем (у серпні 2021 року – прим.). Я відчував відповідальність за результат. До того ж, на той час у нас не зовсім клеїлася гра. На той момент я хотів припинити співпрацю з Маріуполем. Але мене зупинив віце-президент Маріуполя Андрій Санін.

Він сказав, що клуб мені повністю довіряє і маю чинний контракт, який я повинен виконувати. Потім гра команди покращилася, але результати покращити не вдалося. На це вплинуло багато факторів. Не хочу про це говорити. Сподіваюся, у другому колі результати прийдуть, і ми виправимо ситуацію. Я відчуваю довіру від керівництва, і маю гарні стосунки з командою. Планую до кінця, але футбольне тренерське життя непередбачуване", – поділився Остап Маркевич у коментарі Fanday.

Додамо, що Маріуполь перебуває на останній сходинці УПЛ, маючи в активі 8 очок.

"Зарозумілість Блохіна довелося зупиняти": як легендарний екс-наставник збірної Литви перемагав Динамо і збірну України