УКР РУС

Маркевич: Команда вже краща, ніж на перших зборах, Адамюка треба трохи "підшліфувати"

25 лютого 2016 Читать на русском

Тренер "Дніпра" Мирон Маркевич в інтерв'ю "Футбол 24" розповів про підготовку команди до сезону і можливе поповнення з молодіжного складу, а також поділився подробицями адаптації Адамюка.

- Вчора "Дніпро" здобув перемогу у матчі з "Динамо"(Мінськ), це вже 10-й поспіль спаринг без поразок. Команда вже в оптимальних кондиціях?

- Я не можу сказати, що вже в оптимальних, але, скажімо так, набагато краще, ніж було на перших зборах. Система тренувань не нова, виходимо з того, які футболісти в нас залишилися, під них і працюємо.

- Як Адамюк адаптується в команді?

- Його ще треба вчити. В тактичному плані є нюанси, але головне, що в нього є бажання, багато здоров’я, фізичні кондиції в нього хороші, але треба ще трошки "підшліфувати" його.

- Молодіжний склад здобув трофей на індійській землі. Чи плануєте залучати хлопців до першої команди?

- Половина їх складу була з нами на перших зборах, потім ми просто віддали їх, щоб вони взяли участь у турнірі. Будемо потихенько залучати. Зараз тут Назаріна грає, підходить під основний склад. Лучкевич вже грає рік. Штучно ми робити нічого не будемо, вони молоді, повинні доводити рівень своєю грою. Тому що дорослий футбол трошки відрізняється від юнацького, так що, я думаю, що вони відчули це на зборах, контрольних матчах. Коли граєш зі своїми однолітками, то воно трохи інакше.

- Спілкувалися з хлопцями, привітали їх?

- Приїдемо в Дніпропетровськ, уже побачимо їх, тренерів привітаємо.

Олександр Москаленко, Футбол 24

Маркевич про перехід Селезньова: Переведемо Матеуса в атаку, будемо виходити з ситуації

"Роман, як валіза без ручки". Як розвивався конфлікт Маркевича і Безуса