УКР РУС

Маркевич і Єзерський зіграли у футбол у гарячій Мар'їнці та побували під Донецьком

6 листопада 2017 Читать на русском

Куратор збірних України Мирон Маркевич знову побував на буремному Донбасі.

Колишній наставник збірної України, львівських Карпат, харківського Металіста і Дніпра разом із телеведучим Ігорем Цигаником та екс-захисником Динамо і Шахтаря Володимиром Єзерським побував під Донецьком.

"Я пройшов через пристойні бійки "район на район" – аж паркани тріщали". Чому Мирона Маркевича назвали "комуністом" і як він привіз Тайсона, Марлоса та Сосу у село

Маркевич та Єзерський побували на КПВВ "Мар'їнка" та "Майорське", а також поспілкувалися з вихованцями Мар'їнської дитячо-юнацької спортивної школи.

Тренери зіграли у футбол на маленькому майданчику в Мар'їнці, де останнім часом завжди присутня терористична загроза. Маркевич та Єзерський грали за команду військовослужбовців Краматорського прикордонного загону проти колективу з місцевих жителів. Військові перемогли 7:5.

"Відчувається, що за цей час наші Збройні Сили стали отримувати міцну підтримку від держави, яка сприяє зростанню їхнього бойового потенціалу та матеріальному забезпеченню. Я щороку буваю в АТО і на власні очі бачу, як змінюється наша армія, як зростає професіоналізм військових. І порівняно з минулими роками, у війську відчуваються докорінні зміни у кращий бік", – цитує Маркевича штаб АТО.

"Треба навчитись любити свою країну. Це має бути в серці". Топ-10 патріотичних вчинків Мирона Маркевича