УКР РУС

Маркевич: Бажаю успіху Краснікову в Динамо, але без мене

20 квітня 2018 Читать на русском

Голова комітету національних збірних Мирон Маркевич прокоментував прихід у київське Динамо екс-спортивного директора Металіста Євгена Краснікова та оцінив власні шанси очолити "біло-синіх".

"Робота Краснікова говорить за себе. У Металісті він плідно попрацював. Усім відомо, яку команду ми створили. Маю сподівання, що в нього все вийде. Він однозначно допоможе Динамо, якщо йому не заважатимуть.

Мене не цікавить посаду тренера Динамо. Бажаю Краснікову успіху в Динамо, але без мене. Це моє особисте питання. Звісно, як вболівальник киян, я мріяв очолити Динамо. Але пропозиція очолити клуб мені не надійде. Крім того, там вже є головний тренер", – розповів Маркевич в інтерв'ю Footboom.

Нещодавно ЗМІ повідомляли, що Євген Красніков отримав посаду віце-президента Динамо. Фахівець відомий своєю скаутською роботою на латиноамериканському ринку. У період роботи в Металісті саме його заслугою став прихід у команду сильних легіонерів із Південної Америки.

"Мені пропонували спалити на камеру російський паспорт та погрожували "Будинком профспілок-2". Скандальна "сповідь" Анатолія Жабченка