УКР РУС

Маркевич: "Арсенал" - одна з найкращих команд

17 квітня 2011

На думку головного тренера "Металіста" Мирона Маркевича, його команда було б значно легше, якби Олійник вчасно забив третій гол.

- Вийшла нервова гра. Я вважаю, що "Арсенал", напевно, одна з кращих команд, вона серйозно укомплектована. Сьогодні вони показали гарну гру, нам було дуже важко. Ми, звичайно, почали добре, 2-0... Але потім нам довелося робити дві заміни через травми футболістів, і трохи у нас все поламалося. Хоча забий Олійник третій м'яч, коли він вийшов один на один, нам було б легше. Ми пропустили відразу і почалася така нервова гра. Але добре, що все закінчилося на нашу користь. Я вдячний футболістам.

- Мирон Богданович, щодо виконання стандартів... Кожен матч до м'яча підходить Хав'єр - реалізації та загострення майже немає. Невже тільки він в команді має право це робити?

- Він у нас дійсно один з тих, хто може добре виконати стандарт. Раніше був Ганцарчик, Жажа, а зараз - Хав'єр. Є у нас і Ткачов, який може лівою ногою виконати стандарт, але ми його тільки намагаємося підпускати. Він хлопець цікавий і вміє грати у футбол, але потрібен час. Поки що не йдуть у нас стандарти, але я сподіваюся, що в останніх п'яти іграх вони підуть.

- Як здоров'я у Горяїнова?

- Поки він ще не може в повну силу тренуватися, на жаль. Дішленкович непогано стоїть, у мене немає претензій до нього. У нас є ще Старцев, який просто змінився в нашій команді, і дуже добре виглядає. Але, на жаль, у воротах може стояти лише один воротар. А так, у нас є три хороших воротаря.