УКР РУС

Маріуполь відреагував на звинувачення з боку екс-форварда Шахтаря у невиплаті зарплатні

27 жовтня 2021 Читать на русском

Віце-президент Маріуполя Андрій Санін прокоментував слова колишнього нападника Шахтаря та азовців Дениса Арендарука щодо невиплати зарплатні.

"У низці ЗМІ з'явилося інтерв'ю футболіста Дениса Арендарука, в якому він натякнув, що Маріуполь не до кінця з ним розрахувався щодо заробітної плати. Ми з великим подивом прочитали ці слова Дениса. Маріуполь завжди чітко виконував та продовжує виконувати абсолютно всі свої фінансові зобов'язання як перед футболістами, тренерами та співробітниками клубу, так і суб'єктами господарських відносин.

"У важкі моменти він відвертається": екс-форвард Шахтаря звинуватив Шаблія у завершенні своєї кар'єри

Фінансова прозорість та економічна чесність – одні з головних принципів функціонування нашого клубу. Таких понять як "зарплата в конвертах", "сіра зарплата", "схеми", несплата податків для нас не існує. Якщо ж Денис має якісь питання чи претензії, то радимо йому звернутися до КДК УАФ, CAS або інших компетентних органів. Відповідно залишаємо за собою право на юридичне переслідування за наклеп", – написав Санін на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Арендарук в нещодавньому інтерв'ю розповів, що мав фінансові проблеми, коли виступав за Маріуполь. Денис виховувався у академії Шахтаря, однак шансу в основній команді "гірників" не отримав. Спроби закріпитися в Маріуполі та львівському Руху також не принесли успіхів. Останнім клубом Дениса став польський П'яст Глівіце.

"Тренер дав відверту пораду – їхати в Шахтар": він фанатів від Іньєсти, грав проти Фодена і не підійшов Маркевичу