УКР РУС

Маріуполь переміг Ворсклу та вийшов до півфіналу Кубка України

29 листопада 2017 Читать на русском

У 1/4 фіналу Кубка України Маріуполь взяв реванш у Ворскли за нещодавню поразку в чемпіонаті – 2:1.

Рік тому Маріуполь теж дійшов до чвертьфіналу, де в серії пенальті поступився Миколаєву. Олександр Бабич залишив на заміні Руслана Фоміна, а Денис Кожанов не потрапив до заявки на матч. Сергій Яворський через картки, отримані в попередньому поєдинку проти Колоса, теж не взяв участь в 1/4 фіналу Кубка України. Василь Сачко вирішив розпочати поєдинок без Юрія Коломойця в стартовому складі. Нагадаємо, що зовсім нещодавно Ворскла мінімально перемогла команду Бабича в рамках 17 туру УПЛ – 1:0.

В першому таймі Шуст та Худжамов пропустили по голу. На 13 хвилині Кулач скористався помилкою Насонова та головою замкнув подачу Пердути – 1:0. На 24 хвилині Даллку помилково віддав передачу на Борячука – 1:1. Також до свистка на перерву відзначитися могли Кулач і Кобахідзе.

На 50 хвилині Кобахідзе з кількох метрів розстрілював Худжамова, однак влучив у голкіпера. Згодом хороший момент втратив Ребенок. На 77 хвилині Маріуполь свій шанс не змарнував: Шуст парирував удар Чурка, а Тотовицький виявився першим на м’ячі! Сачко випустив Коломойця, та гості втримали перемогу та виходять до півфіналу Кубка України.

Кубок України, 1/4 фіналу

Ворскла – Маріуполь – 1:2

Голи: Кулач, 13 – Борячук, 24, Тотовицький, 77