УКР РУС

Маріуполь не дотиснув Карпати у матчі з двома різними таймами

6 жовтня 2018 Читать на русском

Маріуполь приймав Карпати у 11-му турі УПЛ. Огляд і рахунок матчу читайте на "Футбол 24"

Маріуполь активніше почав і вже на 4-й хвилині міг відкривати рахунок. Чурко з напівфлангу прострілив так, що Микиті Шевченку довелось парирувати фактично удар. Львів'яни відповіли ударом Гуцуляка головою – вище. Биков грубо врізав по ногах Ді Франко, і Гуцуляк на 13-й перекинув стінку зі штрафного – снаряд влучив у верхню частину стійки і залетів у ворота. Кльоц завершував класний індивідуальний прохід Шведа, але Гальчук витягнув. Наприкінці першої половини зустрічі Чурко впав у штрафному Карпат, за що отримав жовту картку. Суперечливий момент.

"З Коломойським вдалося домовитися про продаж Карпат", – Бурбас

Якщо перший тайм залишився за львів'янами (3:2 за ударами, 2:1 за влучними), то по перерві команди ніби помінялись місцями. На 52-й хвилині господарі зрівняли. Демірі розрізним пасом знайшов Борячука, який впевнено переграв воротаря "левів". Згодом Мишньов ударом головою ледь не перекинув Шевченка – голкіпер Карпат виручив.

Маріуполь – Карпати – 1:1 – відео голів та огляд матчу

Один тільки Борячук мав потім ще зо 3 непогані нагоди оформити дубль, а Зубков двічі приклався здалеку. Натомість від гола Піхальонка врятував лише захисник Карпат Мегреміч, який захистив порожні ворота в падінні. З рахунком 8:0 за ударами (4:0 у площину воріт) господарі виграли другу половину, але забити вирішальний гол так і не змогли.

Маріуполь набирає 14 очок і закріплюється на 5-му місці. Карпати залишаються на 10-му, в них стало 10 пунктів. Безвиграшна серія "левів" досягла 4-х матчів – нині це третя найгірша серед усіх команд чемпіонату України.

Україна. УПЛ, 11 тур

Маріуполь – Карпати – 1:1

Голи: Борячук, 52 – Гуцуляк, 13