УКР РУС

Marca: ФІФА дозволить Зозулі заявитися за 4 команду в сезоні

1 березня 2017 Читать на русском

Схоже, що Роман Зозуля все ж може не повернутися у "Райо Вальєкано", де його так не хочуть бачити місцеві фанати.

Місяць, який виділив "Райо Вальєкано" для того, щоб Роман міг тренуватися у "Бетісі" закінчився, тому ФІФА вирішила піти українському нападнику назустріч.

Як повідомляє Marca, ФІФА може дозволити Зозулі заявитися за 4 команду у нинішньому сезоні, але у тому чемпіонаті, який розпочинається найближчим часом, наприклад МЛС.

Раніше зазначалося, що Зозуля повинен повернутися у Мадрид на тренування "Райо Вальєкано" вже сьогодні, 1 березня, однак тепер гравець може не повертатися у розташування клубу, фанати якого так не хочуть бачити українця в команді.

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписанняконтракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. Агент Зозулі розповів, що буде далі з гравцем збірної України.Фанати "Райо Вальєкано" виступили також проти української армії з ярликами російської пропаганди про "нацистів". Відомий блогер закликав владу України вписатись за Зозулю. "Райо Вальєкано"пропонує Зозулі повернутись, а проти ультрас відкриють кримінальну справу. Фанати "Райо Вальєкано" розклеїли у Мадриді листівки проти Зозулі. "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме. Фанати "Баварії" закликали Зозулю забиратись з футболу. Гравці "Бетіса" вийшли у футболках "Ми всі – Зозуля!" на матч з "Валенсією". Як фанати підтримували Зозулю з гербом Українипісля матчу "Бетіс" – "Валенсія". Павелко порекомендував Зозулю у виконком ФФУ.

"Це велика ганьба для нашого футболу. Гравця дискримінують за герб його країни". Як іспанці реагують на скандал навколо Зозулі