УКР РУС

Мандзюк: Розуміли, що до єврокубків не вистачає зовсім трохи

20 травня 2011

Форвард "Оболоні" Олександр Мандзюк підбив попередні підсумки сезону, який загалом непогано склався для "пивоварів".

"Сезон був хорошим. В нас було багато вдалих матчів. Звичайно, не обійшлось і без менш вдалих результатів, десь нам не вистачало стабільності. Хотілося б виступити рівніше протягом футбольного року. Ми проводили прекрасні матчі проти грандів нашого футболу та перегравали їх. Проте після перемог над “Динамо” та “Шахтарем” в нас були незрозумілі спади, яких в майбутньому треба уникати", - каже Олександр.

"Ми взяли стільки очок, скільки могли. Вигравали в лідерів та втрачали бали у матчах із конкурентами. Можливо, все закономірно, проте, мені здається, що могли набрати більше. Шанс фінішувати в зоні єврокубків, звичайно, був. Хлопці розуміли, що не вистачає зовсім трохи. Проте, останні виїзні матчі важко склались для нас. Незважаючи на те, що створювали багато моментів, не набирали очок. Коли передивляємось матчі, то не розуміємо, як припускались помилок, які вплинули на результат. Але це буде стимулом в майбутньому для нас розвиватись",- вважає Мандзюк.

"Сезон був довгим та не простим і, звичайно, хочеться відпочити. Проте, ні в кого в команді ще не помітив розслабленого настрою. В нас важлива гра проти харківського “Металіста” вдома і всі хочуть піти у відпустку з хорошим настроєм. Після невдалих виїзних матчів хочеться перед своїми уболівальниками показати хорошу гру та подякувати їм за сезон, за те, що підтримують нас завжди і вдома і на інших стадіонах країни",- резюмував нападник "Оболоні".