УКР РУС

Манчестер Юнайтед здобув вольову перемогу над Челсі

25 лютого 2018 Читать на русском

Манчестер Юнайтед переміг на "Олд Траффорд" Челсі у матчі 28 туру англійської Прем'єр-ліги з рахунком 2:1.

Команда Конте могла відкривати рахунок вже на 4-й хвилині зустрічі. Алонсо виконав прострільну передачу з лівого флангу на Морату, а той з лінії воротарського майданчика влучив у поперечку. На цьому атака Челсі не зупинилась, Азар опинився першим на добиванні, але неймовірний Де Хеа здійснив класний сейв та перевів сферу на кутовий.

Після цього "сині" продовжували діяти гостріше і таки відкрили рахунок на 32-й хвилині. Вілліан обігрався з Азаром, вийшов на побачення з Де Хеа та впевнено переграв іспанського голкіпера ударом в ближній кут.

Манчестер Юнайтед, не продемонструвавши у першому таймі чогось екстраординарного в атаці, зумів зрівняти рахунок ще до перерви. Мартіаль відкинув м'яч під удар Лукаку, а бельгієць метрів з 6-ти пробив у дальній від Куртуа кут.

У другому таймі команди діяли за схожим ключем, а "червоні дияволи" вирвали перемогу завдяки джокеру Моурінью. Героєм "Олд Траффорд" судилося стати Лінгарду, який на 64-й хвилині замінив Мартіаля. Через десять хвилин перебування на полі Джессі головою замкнув навісну передачу від Лукаку. Відзначимо, що у цьому епізоді Ромелу накрутив одразу декількох гравців Челсі.

Манчестер Юнайтед у підсумку набрав 59 очок та повернув собі другу сходинку, яку раніше тимчасово окупував Ліверпуль. Челсі залишився на 5-му місці (53 пункти).

Англія. Прем'єр-ліга, 28 тур

Манчестер Юнайтед – Челсі – 2:1

Голи: Лукаку, 39, Лінгард, 75 – Вілліан, 32