УКР РУС

Манчестер Юнайтед впевнено обіграв Бернлі, Тоттенхем несподівано поступився Уотфорду

2 вересня 2018 Читать на русском

В рамках 4 туру АПЛ Манчестер Юнайтед здобув переконливу перемогу над Бернлі, Уотфорд здобув вольову перемогу над Тоттенхемом.

Манчестер Юнайтед впевнено обіграв Бернлі. Манкуніанці активно розпочали, адже від результату цього матчу залежала подальша доля Жозе Моурінью на посту тренера МЮ. Рятівником для португальця став Лукаку, який спочатку головою замкнув навіс Санчеса, а наприкінці першого тайму добив м'яч у ворота після серії рикошетів у штрафному майданчику. В другій половині рахунок міг стати розгромним, але Погба не зумів забити з пенальті. Решфорда за 2 хвилини був вилучений за свою неспортивну поведінку, однак Бернлі не зумів бодай скоротити відстань у рахунку.

Тоттенхем несподівано поступився Уотфорду. Перший тайм пройшов за невеликої переваги "шпор", проте забити не вдалось. А от в другому таймі лондонцям вдалось відкрити рахунок в матчі завдяки автоголу Дукуре. Але Уотфорд зумів не тільки відігратись, а й вирвати перемогу в матчі. Зрівняв рахунок Діні, який головою замкнув подачу Холебаса зі штрафного. А трохи згодом, знову після передачі Холебаса, перемогу "шершням" приніс Каткарт.

Таким чином, Уотфорд несподівано став третьою командою, яка поки не втрачала очок в чемпіонаті Англії. Тоттенхем з 9 очками залишився на 5 позиції. Манчестер Юнайтед набрав 6 очок і піднявся на 10 місце, а Бернлі з 1 заліковим балом залишається в зоні вильоту.

Чемпіонат Англії 2018/19, 4 тур

Бернлі – Манчестер Юнайтед – 0:2

Голи: Лукаку, 27, 44

Нереалізований пенальті: Погба, 69

Вилучення: Решфорд, 71

Уотфорд – Тоттенхем – 2:1

Голи: Діні, 69, Каткарт, 76 – Дукуре, 53 (аг)