УКР РУС

Манчестер Юнайтед переміг Арсенал завдяки дублю Лінгарда

2 грудня 2017 Читать на русском

В 15 турі АПЛ МЮ завдяки голам Лінгарда, Валенсії та сейвам Де Хеа переміг в Лондоні команду Арсена Венгера – 3:1.

Вже до 12 хвилини "червоні дияволи" несподівано перемагали в два м’ячі. Спочатку Валенсія поцілив у дальній кут, а згодом помилка Мустафі призвела до результативного удару Лінгарда. До свистка на перерву "каноніри" награли на гол, але прекрасно грав Де Хеа, або ж господарі не влучали в площину. Одного разу, на 32 хвилині, МЮ врятувала поперечина – пробивав Ляказетт.

На початку другого тайму французький нападник таки забив, використавши чудовий пас від Ремзі. Протягом 50-их хвилин господарі мали кілька чудових нагод зрівняти рахунок, однак Де Хеа був неперевершений! МЮ відповів моментом Лінгарда, який влучив в стійку. На 63 хвилині Погба на фланзі без проблем "накрутив" Лорана Кошельни та прострілив на Лінгарда – 3:1 на користь "дияволів". За 15 хвилин до кінця основного часу Погба наступив на ногу Бельєріну, за що отримав від Маррінера червону картку. Відразу після вилучення Венгер кинув у бій нападника Жиру, а португальський тренер випустив захисника Дарміана. Наприкінці матчу Дарміан збив Велбека, однак арбітр пенальті не призначив.

МЮ набирає 35 очок та посідає 2-е місце. Лондонці – п'яті. В 16 турі АПЛ команда Моурінью зіграє в манчестерському дербі! Венгер готуватиме "канонірів" до матчу проти Саутгемптона.

Чемпіонат Англії, 15 тур

Арсенал – Манчестер Юнайтед – 1:3

Голи: Ляказетт, 49 – Валенсія, 4, Лінгард, 11, 63

Вилучення: Погба, 74

Турнірна таблиця АПЛ