УКР РУС

"Манчестер Юнайтед" обіграв "Ростов" та вийшов у чвертьфінал Ліги Європи

16 березня 2017 Читать на русском

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи манкуніанці мінімально здолали російських гостей (1:0).

У першому матчі МЮ спромігся лише на нічию. Манчестерським майстрам заважав жахливий стан газону і відчайдушна гра футболістів "Ростова". На "Олд Траффорд" від "червоних дияволів" чекали впевненої перемоги, адже суперник був підкошений дискваліфікаціями і травмами, через що російський клуб заявив лише 4 запасних гравці.

Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою та насіли на ворота Мєдвєдєва. Звично найбільше турбував ворожий захист Ібрагімовіч. Протягом першого тайму швед двічі влучив у стійку, а також створив ще ряд моментів для себе та партнерів. Блінд передачою з глибини створив гольовий шанс для Мхітаряна, однак вірменин не влучив під дальню стійку. "Ростов" до перерви виключно захищався, а нечасті виходи до володінь Ромеро були зовсім негострими.

У другій половині зустрічі МЮ вже не так активно тиснув на суперника. Самі ж росіяни почали час від часу створювати небезпечні атаки. Коли здавалося, що "синьо-жовті" вирівнюють гру, трапилася невиправдана помилка в центрі поля. Манкуніанці нею скористалися, організувавши контрнаступ. Мхітарян справа виконав простріл у штрафний майданчик, Ібрагімовіч п'ятою продовжив політ м'яча на дальню стійку, звідки Мата відкрив рахунок.

Тренерський штаб "Ростова" ризикнув, перейшовши на гру з двома нападниками. На поле вийшов Марко Девіч. Гості намагалися забити рятівний гол, але це їм не вдалося. МЮ хоч і з нервами, але переміг значно слабшого суперника. Завтра Жозе Моурінью і компанія дізнаються опонента у чвертьфіналі.

Ліга Європи. 1/8 фіналу, матч-відповідь

"Манчестер Юнайтед" – "Ростов" – 1:0 (за сумою двох матчів – 2:1)

Гол: Мата, 71