УКР РУС

"Манчестер Юнайтед" на виїзді не зумів переграти "Ростов"

9 березня 2017 Читать на русском

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи "червоні дияволи" зіграли внічию з "жовто-синіми" (1:1).

Напередодні Жозе Моурінью висловив значне занепокоєння станом газону в Ростові, однак УЄФА дозволив провести матч. Попри солідні ціни, усі квитки були розпродані, а на стадіоні спостерігався аншлаг.

Футболісти "Ростова" вийшли на поєдинок без мандражу і гідно протистояли іменитим гостям. МЮ володів ініціативою, контролював м'яч, але воротам суперника загрожував нечасто. "Дияволи" все ж мали певну перевагу, яка на 35 хвилині втілилась в забитий гол. Феллаїні у штрафному майданчику прокинув м'яч на хід Ібрагімовічу, який зі складної ситуації зумів асистувати Мхітаряну. Вірменин з пари метрів відправив снаряд у ворота і відкрив рахунок у матчі.

По перерві "жовто-сині" неочікувано забили у відповідь. Калачьов видав прекрасну передачу з глибини на Бухарова, якого не втримали захисники МЮ. Олександр першим дотиком грамотно прийняв пас, а другим – пробив повз Ромеро. Після цього футболісти "Ростова" відчули впевненість у власних силах і почали регулярно вибігати в атаки, які завершувалися небезпечними, але неточними ударами.

Манкуніанці виглядали дещо розгубленими та не створили більше жодного гольового шансу. Господарі навпаки постійно робили спроби вирвати перемогу. Останні хвилини МЮ провів в обороні, намагаючись відбитися від росіян. Заключний момент у грі мав Погба, але не зумів влучити по м'ячу.

Насичений матч, який завершився нічиєю. Справеливий результат, адже жодна з команд не мала сьогодні явної переваги.

Ліга Європи. 1/8 фіналу, перший матч

"Ростов" – "Манчестер Юнайтед" – 1:1

Голи: Бухаров, 53 – Мхітарян, 35