УКР РУС

"Манчестер Юнайтед" Моурінью здобув першу перемогу в чемпіонаті, здолавши "Борнмут"

14 серпня 2016 Читать на русском

У першому турі АПЛ "Манчестер Юнайтед" переміг "Борнмут" - 3:1

Жозе Моурінью поставив до стартового складу двох новачків: Еріка Байлі ("Вільяреал") та Златана Ібрагімовіча (ПСЖ). Фантастично дорогий Поль Погба через перебір карток не потрапив до заявки на гру. Тренер "вишеньок" Едді Хау теж знайшов місце для новачків: Джордона Айба, Адама Сміта ("Ліверпуль"), Льюїса Кука ("Лідс"), Натана Аке ("Челсі").

Перші півгодини матчу нагадували типовий поєдинок українського чемпіонату – команди демонстрували повільний футбол без моментів та ударів. Найперша гольова нагода трапилася у МЮ, але Руні пробив у Боруца. Перший тайм так би і закінчився нічиєю, якби не жахлива помилка Френсіса Саймона. Правий оборонець "Борнмута" подарував м’яча Хуану Маті, і іспанець вправно скористався щедрим подарунком – 0:1!

На 59 хвилині удар не вдався у Мартіаля, зате трапилася ідеальна подача на голову Руні – 0:2. А через трохи Ібрагімовіч, хвилиною раніше не забивши з штрафного, ідеально точно поцілив в дальній кут господарів – 0:3! Є перший гол легендарного шведа в АПЛ! Постріл Адама Сміта дещо підсолодив поразку "вишеньок".

В наступному турі МЮ зіграє проти "Саутгемптона". "Борнмут" – проти "Вест Хема".

Чемпіонат Англії сезону 2016/17, 1 тур

"Борнмут" – "Манчестер Юнайтед" – 1:3

Голи: Сміт, 69 - Мата, 41, Руні, 59, Ібрагімовіч, 65