УКР РУС

Манчестер Юнайтед має альтернативу Кейну та Санчо – Бербатов здивував своїм вибором

3 квітня 2020 Читать на русском

Колишній нападник Манчестер Юнайтед Дімітар Бербатов розповів, кого манкуніанцям краще залишити в команді замість трансферів Джейдона Санчо та Харрі Кейна

"Якщо Ігало продовжить в тому ж дусі, буде забивати і допомагати команді, то думаю, що Манчестер Юнайтед слід запропонувати йому новий контракт. Однак, при цьому необхідно подивитися, що буде далі.

Манчестер Юнайтед готовий платити Ігало 6 млн євро, китайці – втричі більше

Про Санчо і Кейна кажуть, як про майбутні трансфери клубу. Тому потрібно зрозуміти, в якому напрямку збирається рухатися Манчестер Юнайтед. Вони хочуть знайти нових нападників? Якщо так, було б дивно утримувати Ігало. У нинішніх реаліях не думаю, що вони витратять занадто багато, тому вважаю, що у Ігало є сенс залишитися.

Було б непогано утримати його. Думаю, що Сульшеру потрібно чесно поговорити з Ігало. На поточний момент він є заміною Марсьяля і Рашфорда. Думаю, він знає це, і можна побачити, що гравець цінує це. Коли Ігало отримує шанс, він виконує свою роботу, і це чудово", – поділився Бербатов у коментарі Goal.

Нагадаємо, Ігало приєднався до Манчестер Юнайтед минулого трансферного вікна на правах оренди та провів 8 матчів, у яких відзначився 4 голами та асистом.

Драма для Динамо, (не) бажаний успіх Ліверпуля та чемпіони усіх ліг: як завершиться сезон за бельгійського сценарію