УКР РУС

"Манчестер Сіті" та "Манчестер Юнайтед" розписали нульову нічию

27 квітня 2017 Читать на русском

У перенесеному матчі 26 туру АПЛ манчестерське дербі не виявило переможця (0:0).

На фініші чемпіонату манкуніанські колективи борються за місце в Лізі чемпіонів. Перед матчем "блакитні" були попереду – 64 очки проти 63 в МЮ, однак очне протистояння могло все змінити, і "червоні" розраховували з фінальним свистком піднятися на четверте місце.

Суперники з перших хвилин задали високий темп гри і втримували його до перерви. Перший гольовий момент виник в Агуеро. Де Брюйне прострілив з правого флангу, а Кун з кількох метрів пробив у стійку. "Ман Сіті" на правах господаря більше атакував, однак і гості гостро відповідали. Дуже активним був Решфорд, регулярно здійснював рейди Мартіаль. У середині тайму Антоні змусив помилитися Браво, чим міг скористатися Мхітарян – голкіпер миттю виправився.

На 32 хвилині Агуеро класно пробив з-за меж штрафного майданчика, але Де Хеа в ефектному стрибку зафіксував м'яч в руках. Перед свистком на перерву прекрасний шанс відзначитися мав Еррера. Решфорд зі стандарту перекинув усіх, крім Андера, а той головою послав "круглого" у лічених дециметрах від стійки.

У другому таймі "Ман Сіті" постійно атакував, практично не залишаючи чужу половину поля. Гості, у свою чергу, дуже організовано захищалися в дві лінії. "Містяни" не могли близько підібратися до воріт Де Хеа, тому все зводилося до дальніх ударів, з якими вправно порався голкіпер. "Дияволи" зосередилися на обороні та рідко вибігали вперед.

Однією з головних подій останніх хвилин стало вилучення Феллаїні. Бельгієць грубо збив Агуеро, а через декілька миттєвостей в наступному епізоді буцнув Куна головою. Напруга зберігалася до фінального свистка, однак моменти все одно не з'являлися. Вже у компенсований час Жезус, який нарешті відновився після травми, з метра проштовхнув м'яч у сітку та змусив "Етіхад" шаленіти. Через долі секунди всі помітили лайнсмена, який сигналізував про офсайд. Також свій шанс не реалізував Агуеро.

Таким чином, "Ман Сіті" та МЮ набрали 65 та 64 бали і залишилися на 4 і 5 місцях відповідно.

Англія. АПЛ, 26 тур

"Манчестер Сіті" – "Манчестер Юнайтед" – 0:0

Вилучення: Феллаїні, 86

Турнірна таблиця АПЛ

, а також у Viber