УКР РУС

Манчестер Сіті та Евертон зіграли внічию

21 серпня 2017 Читать на русском

Манчестер Сіті та Евертон не виявили дужчого у рамках 2 туру АПЛ – 1:1. Голи забивали Стерлінг та Руні.

У старті гостей вийшло вісім англійців. Востаннє таке траплялося з Евертоном 26 грудня 1997 року в програному матчі проти Мідлсбро – 2:4 (тренував тоді "ірисок" Джо Ройл. Також в складі Евертона перебував Андрій Канчельскіс, уродженець Кропивницького). Легіонерами команди Кумана в матчі проти Сіті значилися Гуйє, Шнайдерлін та Вільямс. Гвардіола в свою чергу випустив в одинадцятці двох місцевих: Вокера та Стоунса.

Ближче до тридцятої хвилини кілька хороших моментів змарнував Агуеро. Відзначитися аргентинцеві завадив Ягелка. Після влучання Давіда Сільви у стійку, гості розпочали свою атаку, яку ударом лівою ногою завершив Вейн Руні. Є двохсотий м’яч легендарного футболіста в АПЛ! Також Вейн віддав в чемпіонаті 101 гольову передачу – попереду тільки Алан Ширер. До слова, свій 50-ий та 150-ий голи в АПЛ Руні теж забивав "блакитним"!

Наприкінці першого тайму новачок "містян" Кайл Вокер отримав дві жовті картки. У перерві Гвардіола вирішив дати шанс Стерлінгу, замінивши Габріеля Жезуса. Навіть у меншості господарі загрожували воротам Пікфорда, але Стерлінг та Даніло не забили. Однак з другої спроби Рахім таки відзначився.

Евертон та МС мають тепер в активі по 4 очки. у 3 турі команда Пепа зіграє проти Борнмута.

Чемпіонат Англії, 2017/18, 2 тур

Манчестер Сіті – Евертон 1:1

Голи: Стерлінг,82 – Руні, 35

Вилучення: Вокер, 44, Шнайдерлін, 88