УКР РУС

Манчестер Сіті розгромив Борнмут, мінімальні перемоги Ньюкасла та Брайтона

23 грудня 2017 Читать на русском

У 19 турі АПЛ три бали набрали Ман Сіті, Ньюкасл, Брайтон та Сток Сіті, Суонсі. Саутгемптон з своїми суперниками зіграли внічию.

13-ті в таблиці "чайки" вдома протистояли десятому Уотфорду. Посеред другого тайму Паскаль Грос з лінії штрафної "прошив" Еуреліо Гомеса. Після пропущеного голу тренер Марко Сільва провів три заміни, але це не принесло успіху. Брайтон тепер – дванадцятий.

Вест Хем та Ньюкасл обмінялися голами на початку матчу. На 6 хвилині Марко Арнаутовіч відкрив рахунок після жахливої помилки Анрі Севе. Згодом винуватець виправиться, зрівнявши рахунок ударом з штрафного. На початку другого тайму Діаме вивів "сорок" вперед, а Андре Айю не реалізував пенальті. Далі команди обмінялися голами. Команда Бенітеса вирвала важливі три очки та піднімається на 15 позицію.

Лідер чемпіонату грав проти Борнмута. На старті поєдинку поле залишив травмований Джуніор Станіслас. На 27 хвилині Серхіо Агуеро забив свій сотий гол на "Етіхаді"! В другому таймі Сіті відвантажив Беговічу ще три голи. "Містяни" перемагають в 17 матчі АПЛ поспіль! У 19 турі команда Гвардіоли зіграє проти Ньюкасла.

Одинадцятий Хаддерсфілд грав на виїзді проти дванадцятого Саутгемптона. Матч закінчився результативною нічиєю – 1:1. Хаддерсфілд з 22 балами тепер на одинадцятому місці.

Сток переміг Вест Бромвіч. Перший тайм "гончари" впевнено виграли – 2:0. На 51 хвилині Рондон подарував "дроздам" надію на успіх, однак наприкінці мату гості пропустили втретє. Сток набирає 19 очок.

Аутсайдер Суонсі зіграв внічию з Крістал Пеласом. "Лебеді" з 13 пунктами продовжують перебувати на дні. В 20 турі команда Леона Бріттона протистоятиме Ліверпулю.

Чемпіонат Англії, 19 тур

Брайтон – Уотфорд – 1:0

Гол: Грос, 64

Вест Хем Ньюкасл – 2:3

Голи: Арнаутовіч, 6, А. Айю, 68 – Севе, 10, Діаме, 52, Атсу, 60

Нереалізований пенальті: Айю, 56

Манчестер Сіті – Борнмут – 4:0

Голи: Агуеро, 27, 79, Стерлінг, 52, Даніло, 85

Саутгемптон – Хаддерсфілд – 1:1

Голи: Остін, 24 – Депуатр, 64

Сток Сіті – Вест Бромвіч – 3:1

Голи: Аллен, 19, Шупо-Мотінг, 45+2, Собхі, 90+4 – Рондон, 51

Суонсі – Крістал Пелас – 1:1

Голи: Д. Айю, 77 – Мілівоєвіч, 59, пен.

Турнірна таблиця АПЛ