УКР РУС

Манчестер Сіті – Ліверпуль – 3:2 – відео голів та огляд матчу

22 грудня 2022 Читать на русском

Манчестер Сіті обіграв Ліверпуль (3:2) в рамках 1/8 фіналу Кубка англійської ліги. Дивіться відео голів та огляд матчу.

Два гранди англійського футболу зустрілися вже в 1/8 фіналу Кубка ліги. Через ЧС-2022 довелося грати далеко не оптимальними складами. Тренери могли розраховувати на зірок, які не їздили в Катар, і тих, хто рано вилетів з турніру. Решту доукомплектували молоддю.

Вже на 10-й хвилині Ерілнг Холанд показав, що скучив за футболом. Норвежець вискочив з-за спини Гомеса і в один дотик відправив м'яч у ближній кут. Проте Ман Сіті дуже швидко втратив перевагу. Ліверпуль розхитав неоптимальну оборону суперника, і Карвалью зрівняв рахунок.

Ман Сіті перестріляв Ліверпуль у битві за чвертьфінал Кубка ліги – Холанд знову забив, Нуньєс продовжує марнотратство

Початок другого тайму вийшов шаленим. Буквально упродовж двох хвилин обмінялися голами. Знову першим забили "містяни" – атаку завершив Марез. Відповідь Ліверпуля була блискавичною. Нуньєс втік від захисника, протягнув м'яч у штрафний і викотив Салаху на порожні ворота.

На 58-й хвилині господарі втретє у цьому матчі вийшли вперед. Після розіграшу кутового Де Брюйне вирізав подачу на дальню стійку, куди увірвався Аке. Мерсисайдці відверто проспали цей момент, і нідерландець забивав без перешкод. Залишалося понад півгодини часу, але Ліверпуль більше відігратися не зміг і вилетів з турніру. Ман Сіті крокує до чвертьфіналу Кубка англійської ліги.