УКР РУС

Манчестер Сіті готовий дати притулок Рамосу – капітану Реала пропонують привабливі умови

31 травня 2021 Читать на русском

Поки ще капітан Реала отримав доволі несподіваний варіант продовження кар'єри у складі чемпіонів Англії.

Манчестер Сіті роздумує над підписанням 35-річного Серхіо Рамоса. Багаторічний лідер "вершкових", схоже, покине Мадрид після 16-ти років виступів за Реал, адже не узгодив новий контракт з клубом. Іспанські ЗМІ переконані, що відхід Рамоса неминучий.

Реал попрощається з Рамосом і збереже іншого ветерана, – ЗМІ

"Містяни" готові запропонувати Серхіо контракт на 2 роки з можливістю подальшого переходу в Нью-Йорк Сіті (обидва клуби входять до однієї корпорації City Football Group). На думку Гвардіоли, досвід Рамоса допоможе Ман Сіті у боротьбі за перемогу в Лізі чемпіонів, яка так не підкорилася "містянам" у сезоні 2020/21. Зауважимо, саме дворічну умову Серхіо вимагав від Реала, але так і не отримав бажаного.

Крім того, перехід Еріка Гарсії в Барселону змушують Сіті шукати нового центрбека. Іспанський ветеран є чи не ідеальним кандидатом для чемпіонів Англії, повідомляє Cope з посиланням на ESPN.

Нагадаємо, у сезоні 2020/21 Рамос, який перебрався в Мадрид у 2005-му, провів 21 матч у всіх турнірах (4 голи та 1 асист). Досвідчений захисник не потрапив у заявку збірної Іспанії на чемпіонат Європи.

Рекорди і провали Динамо з Шахтарем, солодка помста Тухеля, Мессі та Роналду здають позиції – головне про ЛЧ 2020/21