УКР РУС

Манчестер Сіті – Реал – 4:3 – відео голів і огляд матчу – Зінченко за крок до фіналу ЛЧ

27 квітня 2022 Читать на русском

Манчестер Сіті переграв Реал Мадрид у видовищному першому матчі 1/2 фіналу ЛЧ 2021/22. Дивіться відео голів і огляд поєдинку на "Футбол 24".

Поєдинок Манчестер Сіті – Реал Мадрид стартував о 22:00 за Києвом. Зустріч проходила на стадіоні Етіхад у Манчестері, а Олександр Зінченко потрапив у стартовий склад. Це 7-й матч українця у поточній Лізі чемпіонів і четвертий – з перших хвилин.

Ман Сіті переміг Реал у фантастичній перестрілці з сімома голами – Зінченко та Бензема стали героями битви за фінал ЛЧ

Реал провалив старт поєдинку, а підопічні Гвардіоли дуже швидко відкрили рахунок. Вже на 2-й хвилині Кевін де Брюйне ударом головою пробив Куртуа після навісу Мареза. На 11-й хвилині "містяни" подвоїли свою перевагу. Де Брюйне навісив на Жезуса, той розвернув Алабу і спокійно переграв Куртуа. 2:0 – розкішний старт Манчестер Сіті.

Мадридці поступово оговталися і скоротили відставання ще до перерви. Карім Бензема виграв боротьбу в Зінченка і відправив м'яч у нижній кут.

У другому таймі гойдалки продовжилися. Марез влучив у стійку, а Фоден – у Карвахаля. Однак за дві хвилини Філ таки забив, замкнувши навіс Фернандінью. Практично тут же Реал забив у відповідь. Вінісіус познущався з Фернандінью і зробив рахунок 3:2. Команди ще раз обмінялися голами – на влучний удар Бернарду після вдалих дій Зінченка відповів Бензема, який реалізував пенальті.

4:3 – все вирішиться 4 травня у Мадриді.