УКР РУС

Манчестер Сіті – ПСЖ: Почеттіно отримав хороші новини на матч проти Зінченка і Ко – список на двобій за фінал ЛЧ

3 травня 2021 Читать на русском

Наставник парижан Маурісіо Почеттіно визначився з переліком футболістів, які спробують вигризти у Ман Сіті путівку до фіналу ЛЧ 2020/21.

У список ПСЖ потрапили 24 гравці, без урахування дискваліфікованого Гуйє. Ідрісса отримав червону картку за грубий фол проти Ілкая Гюндогана і не зіграє в матчі-відповіді, але вирушив до Англії, щоб підтримати команду.

ПСЖ може наважитися на трансфер Неймара – у французькому клубі втрачають терпіння

Кіліан Мбаппе, який пропустив поєдинок проти Ланса через травму, опинився у списку, але наразі стан його здоров'я невідомий. Колін Дагба, який ще в першому таймі гри з Лансом залишив поле, встиг відновитися. Інші лідери парижан теж у списку – зокрема, Маркіньйос, Навас, Верратті, Неймар та Ді Марія, інформує офіційний сайт ПСЖ.

Таким чином, із важливих гравців точно не зіграє тільки Хуан Бернат, який вже тривалий час перебуває в лазареті.

Нагадаємо, матч Манчестер Сіті – ПСЖ стартує 4 травня о 22:00 за Києвом. У Парижі команда Гвардіоли виграла 2:1 – на гол Маркіньйоса "містяни" відповіли влучними ударами Кевіна де Брюйне та Ріяда Мареза.

Неймар та Мбаппе заважають Почеттіно в ПСЖ, а зупинити Сіті може лише сам Гвардіола – фінал без Зінченка за однієї умови